Hijgen in het Jubelpark

?20 km door Brussel - spa

Gisteren ben ik met de comfortabele combinatie van bus en metro in het centrum van onze hoofdstad verzeild geraakt. En volk dat dat daar was… duuzenden en duuzenden lopers en nog een wanordelijke schare toeschouwers. Allemaal voor de 20 km door Brussel. Ik was daar voor het goede doel (weekendwerk, dedju!), maar volgend jaar gooi ik misschien ook wel mijn geoefende atletenlijf in de strijd. Dit jaar waren de plaatsen zo snel volzet dat ik er gewoon niet meer bij kon (ja, noem dat gerust een slap excuus).

De winnaar heeft dat parcours dus afgelegt in 1 uur. Wie hem gezien heeft, weet dat hij niet liep, maar spurtte. Niet gezond. Toch niet voor mij. Vredeseilanden eindigde zevende bij de ploegen. Toch ook verdienstelijk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.