Ongelooflijk

Zoveel dingen die je kan doen met dat Internet. Echt ongelooflijk.

Bijvoorbeeld de diefstal van een fiets aangeven zonder dat je langs besnorde agenten moet passeren. Wel nog op de oldskool methode met usernames, paswoorden en tokens, vermits ik nog geen kaartlezer voor mijn eID heb.

Of je ecologische voetafdruk berekenen. Ons huishouden bestaande uit drie personen beslaat volgens de calculator 2,9 ha (voorwaar evenveel als oogsnoeper Herman). 2,9 ha, dat is onder het gemiddelde en op school hebben ze mij geleerd dat je dan slecht bezig bent. Ik laat dus radicaal het openbaar vervoer vanaf volgende week langs de kant om per hummer naar het werk te walsen

’t Is toch waar zeker?

2 gedachten over “Ongelooflijk”

  1. Ik ben diep teleurgesteld toen ik dit las…
    Echt diep….
    Alle beetjes helpen… De aarde warmt NU al op..
    Wil je geen mooie wereld voor je kinderen, en kleinkinderen? Of wil je dat ze opfikken of bevriezen…
    Jouw keuze als je die hummer neemt!

  2. Maak je geen zorgen, Tine, ’t was maar om te zwanzen. De dag dat ik geld teveel zou hebben, staan er andere dingen op de verlanglijst dan een wagen waarvoor je vijf parkeerplaatsen nodig hebt en die zoveel uitstoot als een industriepark… 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.