Een welgemeende fuck you

Graag had ik via deze weg mijn grofste verwensingen overgemaakt ten aanzien van de meneer of mevrouw die gisteren mijn fiets heeft gestolen aan de markthalle van Overijse. ’t Is niet omdat er geen driedubbele slotbeveiliging op stond, dat het daarom minder een overtreding zou zijn van het zevende gebod:

Vlucht het stelen en bedriegen

Ik heb het nagevraagd: u gaat zonder pardon met wiskundige zekerheid naar de hel, en daar wachten u geen twaalf maagden, hoogstens Sadam Hoessein die zich fysiek aan u zal vergrijpen.

Hoe dan ook, wat gebeurd is, is gebeurd en wie zonder zonde leve, werpe de eerste steen. Toch wil ik de pikkedief nog waarschuwen, want de achterrem van het betreffende rijwiel is in die mate afgesleten dat er nog moeilijk enige remmende kracht kan toegeschreven worden aan dit verplichte fietsattribuut. De voorrem daarentegen was juist vernieuwd en doet het bijgevolg uitstekend. Oppassen geblazen, want dat kan voor verrassende situaties zorgen!

Beste pikkedief, hopelijk heeft u nog iets aan mijn fiets. Hij is een zestal jaar oud, komt uit de Makro en kostte daar 6000 frank, waar we nog 500 frank hebben van afgepingeld omdat er een beschadiging was aan een stickertje. Met uw mercantiele geest kunt die zeker nog voor 40 euro van de hand doen. Proficiat daarvoor.

(De reden van mijn aanwezigheid in Overijse centrum had alles te maken met het feestje dat daar plaatsvond met Dj Zaki, Magnus en Buscemi. Verslag, foto’s en interview alhier.)

3 gedachten over “Een welgemeende fuck you”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.