Mano Mundo

Mano Mundo - Regen in zicht

Gisterenmiddag toefde ik op het grootse Noord-Zuid-festival Manu Mundo op het provinciaal domein De Schorre in Boom. Ondanks het toch wat wispelturige weer struinde daar veel volk rond. Met rasta’s enzo. Al viel dat nog best mee. De grote meerderheid waren soortgenoten die ons bomma zaliger nog wel zou tolereren als mijn sociale omgeving.

Bij mij heet dat trouwens werken, zo wat rondpaljassen en fotootjes schieten. Er werd daar gisteren immers de langste koffietafel van Vlaanderen uitgestald, een initiatief waar ook mijn werkgever achter zit. Diezelfde werkgever had verderop ook nog een opvallende stand met allerhande plezantigheden voor de nog niet al te meerderjarige medemensen.

De volledige set vindt u hier / De slideshow krijgt u hier (een aanrader, sinds flickr daar een nieuwe versie van heeft gemaakt).

2 gedachten over “Mano Mundo”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.