Lekjes

Gringo toon affectie

Omdat ik geen ene zinnige fuck te vertellen heb, gooien we er hier gewoon een foto uit het roemruchte archief tegenaan. Eentje van het jaar 2004, ergens in juni. Als ik mij niet vergis, waren het die dag verkiezingen. Dat komt natuurlijk wel eens voor in Belgi?.

En hoewel het kleine fijne konijn best in goede doen was voor een zwarte zondag, overleefde het helaas de maand juni niet. Konijnenziekte, luidde de diagnose, alsof gele hond ook tot de mogelijkheden behoorde.

Ik wijs u nog op een dubbele link met de actualiteit: de federale verkiezingen komen eraan in juni ?n het konijn luisterde naar de naam Gringo. Ik hoef u niet in te lichten over het bestaan van een menselijke naamgenoot, die afgelopen weken opgang maakt als baken van moraliteit en waarachtigheid in een relatieprogramma op de commerci?le zender.

De foto is overigens nog getrokken met mijn voormalige Nikon Coolpix 5700. Een fijn apparaat met een 8x zoom, maar met een enerverend trage autofocus.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.