Sigma impulsaankoop

Deze morgen nog op een forum ergens op het wonderrijke wereldweb, deze middag in mijn bezit: de Sigma 70-200mm f2.8. Van een inpulsaankoop gesproken, maar het ziet ernaar uit dat ik het mij niet snel beklagen zal.

Ik dus deze middag de beide baanvakken van de E-314 onveilig maken richting Tessenderlo, alwaar de Limburgers mij met een groot bord langs de weg welkom heten in hun gouw. Met alle formaliteiten inbegrepen, werkte ik deze trip af in 2u20min. Een ijzersterke tijd, weten de kenners onder u.  

De eerste tests mogen zich positief noemen. Ziehier een van de eerste foto’s die uit de lens rolden:

poes likkebaardt

Die scherpte… ik kan u verzekeren dat het er op hoge resolutie formidabel indrukwekkend uitziet.

4 gedachten over “Sigma impulsaankoop”

  1. Prachtige foto!!
    Ik sta er werkelijk verstomd van…
    Maar euhmmm…
    Die volgende foto van stanneke die doet het nog net iets beter!
    Wat een ssexy kerel!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.