Niet panikeren

Websites met als domeinnaam .be behoren tot de acht onveiligste internetsites van Europa. Op wereldschaal staan de .be-sites op de 27ste plaats, zo blijkt uit een studie van McAfee SiteAdvisor. (…) Maar volgens McAfee hoeven de Belgische surfers nog niet te panikeren. Een krachtig virusprogramma en op zoek gaan naar veilige sites kunnen heel wat computerleed besparen. (DS)

Dank u McAfee om ons te wijzen om de gevaren die ons als een zwaard van Damocles om vijf voor twaalf boven het hoofd hangt! Laat ons allemaal een “krachtig virusprogramma” (bijvoorbeeld McAfee, ik zeg maar iets!) installeren en dan komt het toch nog allemaal goed…

De jongens en meisje van de PR-afdeling hebben ongetwijfeld hun werk vakkundig gedaan, maar het blijft evenzeer volksverlakkerij. Blijf uit de buurt van dergelijke programmatuur die vooral geld kost en uw pc hopeloos vertraagt. Als u zich toch onveilig voelt, gebruik dan (gratis) AVG.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.