Morgen is vandaag reeds gisteren

Gisteren: Dave Matthews gezien in de AB, op virtuoze wijze geassisteerd door Tim Reynolds. Akoestisch en bijzonder sterk. Een geslaagde uitstap dus, afgezien van enkele brallende Amerikanen die dachten een toegevoegde waarde te cre?ren door tussen en tijdens de nummers dronkenmansgebral uit te spuwen vanop de zijbalkons. Lang leve de beschaving.

Vandaag: Voor de eerste Windows Vista in actie gezien en helaas niet onder de indruk. Ik kijk er ook hoegenaamd niet naar uit om zelf over te moeten schakelen. Dat ding geeft nu dus om de drie klikken een ?veiligheidswaarschuwing?. Zelfs de netwerkconnectie verbreken wordt vooraf gegaan door een boodschap die doet vermoeden dat de computermatige Apocalyps nabij is. Ik voorspel taferelen van massahysterie op de werkvloer en daarbuiten als gevolg van de ingebruikname van deze zachte waar. Die dekselse vooruitgang toch…

2 gedachten over “Morgen is vandaag reeds gisteren”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.