Boule de Benin

(Excuses voor de titel die vervaarlijk neigt naar het genre van de flauwe woordspeling.)

Het zal u misschien al opgevallen zijn dat ik op fotografisch vlak de laatste weken/maanden bijzonder lage toppen scheer. Het komt er gewoon niet van en er dienen zich geen gelegenheden aan, of ik zie ze toch niet. Gelukkig duikt er in de werkcontext wel zo af en toe nog eens iets op.

Beniners lopen stage bij Colruyt

De clou: twee Beniners kwamen in het kader van een samenwerking tussen Vredeseilanden en Colruyt stage lopen bij Colruyt. Aan het eind van de rit is het de bedoeling dat er Beninse rijst uit van programma in Collines op de schappen van Colruyt ligt. Meer over deze bijzondere samenwerking, kan de meerwaardezoeker hier lezen.

Op de foto dus de twee bijzonder enthousiaste Beniners Hector en Chiaratou met de gerant van de winkel aan de Sint-Maartensstraat (Leuven) in hun midden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.