Keikoel

Omdat ik een verwend klein kind ben, heb ik mezelve weer een cadeau van 24 euro gedaan. Een nieuwe cooler (ventilator, zo je wil) voor de grafische kaart die het originele, bijzonder luidruchtige exemplaar vanaf heden zal vervangen. Dankzij deze gerichte investering draait mijn apparatuur hier quasi geruisloos.

Zalman Cooler

Ik kan u nog meegeven dat het toch wel een volgehouden oefening in klooien was om dat ding op mijn grafische plank te krijgen. En die vadsige thermische pasta veroorzaakt hinderlijke jeuk aan de handen. Naar verluidt kan dat bij orale inname kankerverwekkend zijn, maar wat is dat tegenwoordig niet?

2 gedachten over “Keikoel”

  1. Dat ding werkt inderdaad geruisloos. Ik heb al langer zo een Zalmancooler op de processor staan, en dan maakt zijn beloftes zeker waar.

    Nu is het mijn harde schijf die er boven uit klinkt 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.