Mediageil

Als u van de week post kreeg van Vredeseilanden, met een handzame Nieuwsbladbijlage over Uganda, vergezeld van een motiverende brief tot vrijgevigheid, dan heb ik nieuws voor u. De man wiens handtekening onderaan het schrijven staat, heeft die brief niet ?cht geschreven.

Dat was ik! Maar zeg dat allemaal niet te luid, want straks beschuldigt men mij van valsheid in geschrifte. En laat het u vooral niet tegenhouden om toch een gift te doen.

Verder stonden er vorige week ook foto’s van mij in het Parochieblad ?n in Tertio. Nu ik de verzamelde katholieke media aan mijn vingertoppen heb, kan het niet anders of ik sta aan de vooravond van mijn internationale doorbraak als multimediaal content provider. Bring it on!

2 gedachten over “Mediageil”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.