Zwarte vrijdag

Jasperwiet.be heeft het niet gehaald. Geijkte meetinstrumenten geven aan dat dit genoegzame stukje www op een 63ste plaats staat geboekstaafd bij de Clickx-verkiezing van blog van het jaar. Onbegrijpelijk, zo vinden wij, zeker in het licht van de massale mobilisatie die de laatste weken het land beroerde.

Een kritische zelfreflectie dringt zich op bij dit falen, en fundamentele vragen dienen gesteld te worden. Waaraan kan dit gelegen hebben? Hoe komt het dat we de kudde zwevende kiezers niet in de juiste richting konden dirigeren? Bij het aanschouwen van de winnende blog, dienen wij een radicale inhoudelijke koerswijziging te overwegen.

Wie de site van die 2 deugnieten van girls opent, krijgt meteen een lange boodschap te slikken onder de titel “niet geschikt voor minderjarigen”.  Ik ga het hier allemaal niet citeren, maar het komt erop neer dat de site volgestouwd is met vuil manieren. Om u een idee te geven, ziehier de categorie?n: Holebi, Lingerie, Muziek, Overspel, Nude in public, Parkingsex, Pashokje, Porno, Sex in het openbaart (sic), Toy, Trouw of niet, Zelfbevrediging.

Wij, die altijd proper op ons eigen zijn geweest, hebben daar zo onze bedenkingen bij. Maar de kiezer heeft altijd gelijk en zodoende zullen wij ons assimileren aan deze trend. Bereidt u dus al maar voor, want in de toekomst zal er hier niet op een zaadlozing gekeken worden, zal het geschoren schaamhaar met bussels gestapeld worden en zal het openbare voorspel bij woestijnratten in pashokjes in zijn breedste uitvoerigheid behandeld worden. Avanti!

tags: , ,

Een gedachte over “Zwarte vrijdag”

  1. Fonzie,

    wijlie waren zelfs nog 13de? Al te gek! Dat heeft ons moed gegeven en we zullen onze technische problemen eens oplossen om er weder verscheidene lappen op te geven!

    is gut!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.