In de prijzen

Wat lezen we nu? Belgacom gaat zijn prijzen van telefonie verhogen. Als excuus luidt het weer dat ze de prijzen van de index moeten volgen. En als Belgacom het overweegt, denkt Telenet ook nog eens de prijzen te kunnen verhogen.

Ze doen alsof het logisch is, dat de prijzen van telefonie nu eenmaal moeten stijgen. En wie niet beter weet, zal er zich waarschijnlijk niet aan storen. Ga vooral ook niet kijken naar de prijzen in het buitenland, een mens zou er minder goed gezind van worden. Bij wijze van voorbeeld: tele2 in Frankrijk biedt voor geen 30 euro telefoon (met gratis gesprekken naar vaste lijnen), 20 megabit ADSL-lijn ?n digitale tv aan.

Maar goed, omhoog dus met die prijzen, want de dienstverlening die wij krijgen is natuurlijk niet te evenaren!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.