piss ant briggs & mother daughter lesbian sex

De laatste dagen krijg ik uitzonderlijk veel comments binnen op willekeurige posts. Het betreft Engelstalige boodschappen in ware telegramstijl afkomstig van een niet nader gedefinieerde afzender. De inhoud van de berichten is zeer direct van aard, maar stof voor een bestseller zie ik er nog niet meteen in.

Niettemin verdient deze verheven literatuur een bloemlezing:

huge sex toys big dildos lesbian dildos?
piss ant briggs toilet desperate housewives nude?
mother daughter lesbian sex hot brother sister stories incest story?

In de vakliteratuur worden deze berichten ook wel eens ingedeeld onder “spam”. Dat ook jasperwiet.be kreunt onder deze webterreur zou dus wel eens een indicatie kunnen zijn dat deze site nu ook t? populair aan het worden is in exotische gebieden waar elke internetwetgeving ontbreekt. The sky is the limit, zeg ik u!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.