Gesloten

Thesissen maken schijnt een hels karwei te zijn. Ik vond dat uiteindelijk nog meevallen. Wat mij tot nog toe het meeste agitatie heeft bezorgd, is de inlevering van het onding.

Dus ik ga woensdag naar de kopiewinkel om de hele reutemeteut in meervoud te laten afprinten. Dat heeft mij daar een uur en half geduurd, wat de tijd op 11u45 bracht. Voorgaandelijke raadpleging van de openingsuren van de studentenadministratie, had mij geleerd dat deze al sluit omstreeks 12u. Geen probleem, dan komen we daar graag nog eens voor terug!

Vrijdag bijvoorbeeld, rond 10u30. Zoals hier ten slotte te lezen valt (op de door google gecachte pagina), is de dienst dan open. Maar helaas, driewerf helaas… Aan de deur hing een A4 dat melding maakte van gewijzigde openingsuren tijdens augustus. Vrijdag is de dienst gesloten. Gelijk hebben ze! Vier dagen in de week twee uur openhouden is meer dan genoeg, want van werken wordt men moe, dat is geweten. Ik dus weer met mijn zes exemplaren van 175 bladzijden richting bushalte.

Maar afgezien van dit geveinsd begrip, maak ik mij toch de niet ter zake doende bedenking dat een bordeel over transparantere openingsuren beschikt. Juist vandaag zijn de gewijzigde openingsuren trouwens toevallig online aangepast (“Laatste wijziging: 18-08-2006”). Enigszins laat gezien die openingsuren nog maar tot 21 augustus geldig zijn.

Enigszins laat was ook mijn vaststelling dat men zich moet inschrijven om zijn thesis in tweede zit in te dienen. Om precies te zijn, ??n maand te laat. Bij gebrek aan ervaring met tweede zittijden, was mij dat compleet ontgaan, en elke melding daarvan per elektronische post is eveneens afwezig gebleven. Dan maar speciale verzoekschriften indienen en hopen dat de redelijkheid van de Verlichting nog altijd in de universiteitsgangen rondwaart.

Ellende, doffe ellende. Indien u zelf recentelijk ook bent vast komen te zitten in de valstrikken van ene of gene administratie, mag u dat altijd melden. In de Flair heb ik eens gelezen dat zoiets therapeutaal werkt ofzo.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.