Lenskap

Om met de deur in huis te vallen: ik heb een lenskap nodig voor mijn sigma 28-70mm. Over de term “lenskap” lopen de meningen nogal uiteen. Wat de ene een lenskap noemt, is voor de andere een “zonnekap”. Voor den Engelsman is het doorgaans “a lenshood”. Maar goed, feit is dat ik er dus een ontbeer, met alle ongemakken vandien.

Mensen die er ??n teveel hebben of weten waar ik een passend exemplaar nog op de kop kan tikken voor een schappelijke prijs, mogen dat laten weten.

Die sigma is overigens mijn enige lens naast de kitlens voor de Canon 350d. Nieuwe lenzen zijn duur, zelfs tweedehands doet het nog fameus pijn. Daarom zijn giften altijd welkom op rekening 979-0687814-89. U kunt maar beter direct meer dan 30 euro storten en wie weet zal ze, als Didier een beetje meewerkt, nog fiscaal aftrekbaar zijn ook! Wie weet… ooit… misschien….

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.