Juicht. U mag mij sponsoren.

Ik loop ook dit jaar de 20km door Brussel. Dat zou voor u geen nieuws mogen zijn. Dat ik die 20km afleg met een altruïstisch oogmerk, zou u evenmin mogen verbazen – dat ligt geheel in de lijn van mijn ideale man-zijn. Dus ja, het moment is gekomen dat ik u om centen smeek. Niet voor mij, maar voor Vredeseilanden.

Om de dikke biljetten onder een ingehouden glimlach uit uw zakken te kietelen, heeft mijn beelddivisie zich aan de traditionele keukentafelmontage gewaagd. Klaar om twee minuten van uw leven door te spoelen? Hieronder klikken, bitte.

Zo. Nu zijn er twee mogelijkheden om mijn behouden aankomst in het Jubelpark financieel te steunen.

1. U doet een overschrijving

Dat doet u op rekeningnummer BE64 0000 0000 5252 van Vredeseilanden
met mededeling
Loper: Jelle Goossens

Voor giften vanaf 40 euro krijgt u volgend jaar een fiscaal attest opgestuurd. Dolletjes.

2. U gooit wat kleingeld in het bakje via Paypal

Klik op de knop hieronder en kies een bedrag.

Ik giet die centen dan persoonlijk over in de pot van Vredeseilanden. Voor grotere giften, zeker als u een fiscaal attest wenst, raad ik evenwel de overschrijving aan.

Rest mij nog: u nederig danken voor uw vrijgevigheid.

2 gedachten over “Juicht. U mag mij sponsoren.”

  1. Zie maar dat je het deze keer uitloopt, Kim Jong-Eun vergeeft misschien wel eenmaal, een tweede keer wordt het strafkamp! 😉

    Overschrijving is gebeurd vanaf de andere kant van de wereld!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.