Magnus

Magnus

20-01-2012. Onthoud die datum. Die dag verschafte mijn neefje annex petekind zich toegang tot de wereld. Magnus: een naam die de verwachting koestert van een groot heerser, al was het maar over een Playmobil-kasteel of een middelgrote Lego-stad.

Bij een eerste bezoek toonde el Magnussimo zich stoicijns onder de overtilde aandacht die een pasgeborene te beurt valt. Slechts enkele malen doorbrak hij zijn communicatiestop voor een zacht geknor dat niet alleen babyfluisteraars als tevredenheid zouden duiden.

Bij zo’n kind hoort natuurlijk een kanjer van een geboortekaart. Met een gejat idee of twee komt men tegenwoordig tot schone resultaten:

Ik leg overigens graag nadruk op de digitale snoreffecten die geheel te danken zijn aan animateur/illustrateur Willem Pirquin -  de man die al jaren de kar trekt om de keizerlijke snor te rehabiliteren in het illustratiewezen. Bovendien kan hij de ontwikkeling van zijn digitale nieuwjaarskaart-snor zo over twee producties afschrijven. Bestudeer dat model, vrienden, daar zijn al mensen rijk mee geworden.

Beste Magnus, wees welkom op deze wereld. Het is hier over het algemeen aardig toeven, al zijn er een paar problemen waar ik je later nog wel meer over vertel. Maak je intussen geen zorgen. Wij zullen zeker nog een stukje staatsschuld overlaten voor jou. Beloofd.

Magnus

Magnus

De bij wijlen moeizame fotosessie voor het geboortekaartje

Finn en Lou

Finn en Lou

Finn en Lou

Finn en Lou

Finn en Lou

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.