{foto}grafiek: de {foto}wallpapers

{foto}grafiek loopt sinds vrijdag (19/8). Om de aandachtsboog rond onze tentoonstelling naar zijn breekpunt te voeren, hebben collega Pirquin en ikzelf een geniaal, hopelijk viraal en nu al triviaal marketingplan ontwikkeld: tot 11 september zetten wij op gezette tijden een wallpaper-versie van een werk online.

Vervolgens gaan wij kilometers naar elkaar linken, waardoor wij bij elke zoekopdracht helemaal bovenaan het internet staan. Zodoende zullen op alle seuwsjel netweurks conversations gevoed worden over onze tentoonstelling, waardoor Arabische sjeiks finaal heel ons collectie gaan opkopen voor honderduizend ziljard euro. En dan laten wij een zwembad graven, kopen wij een eigen snoepkraam en eten wij alleen nog chocola en ijscrème.

Zo, dat is de strategie. Maar ik ga er verder niet te hard op doorgaan, want je wordt zo al gemakkelijk genoeg beticht van inhoudelijke hoererij op internet. Hier volgen de foto-wallpapers. De illustratie-wallpapers van Willem staan op zijn erf.

Klik op de foto om de grote versie te downloaden.

Battery Bunny

De Mens – Frank Vander Linden

Eddy Wally

Marokko – Mannen op paarden

Guy Verhofstadt

Daan

Indonesië – Kind en Kruis

Jan Decleir

CPeX – (there’s only one) Silvain

7 gedachten over “{foto}grafiek: de {foto}wallpapers”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.