Circus Ernesto

Sta mij toe schaamtelijk te scoren met andermans werk – excuseer: content.

Mijnheer Pirquin heeft namelijk eindelijk zijn eindwerk online gegooid. Mijnheer Pirquin is evenals ik afkomstig van Overijse en studeerde animatietechnieken of toch alleszins iets met veel tekenen en beweging.

Mijnheer Pirquin maakte als eindwerk “Circus Ernesto”. Dat zegt wat er te zien is en er is zonder twijfel meer werk in gekropen dat ik mij ooit wil voorstellen. Daarom: hulde en een verdiende embed. De soundtrack kleeft trouwens nog altijd in mijn oor.

Circus Ernesto from Willem Pirquin on Vimeo.

Zoals alles is ook Mijnheer Pirquin te koop. Zijn grafische diensten om te beginnen. Ik hoef u niet te zeggen hoe moeilijk een kleine zelfstandige het heeft om zelfs zijn ongeboren kinderen te voeden.

Een gedachte over “Circus Ernesto”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.