In Utrecht

Utrecht

Vorige week toefde ik om opleidingsredenen enkele dagen in de geburen van Utrecht. Dat is Nederland, voor de aardrijkskundige twijfelaars. Het zou wat sneu zijn om hier puntsgewijs uit de doeken te doen wat we geleerd hebben (veel trouwens), dus daar beginnen we niet aan.

Dinsdagavond trok ik dan weer de Utrechtse binnenstad in. Fantastisch gegeten heb ik daar niet en de Palm aan 2,80 gaf ook geen uitzicht op een wild drankgelag. Niettemin ben ik terplekke tot enkele bijzondere waarnemingen gekomen.

Wat te denken bijvoorbeeld van dit uitstalraam met blikken piemel die de klant rectaal welkom heet?

Utrecht

En deze karaktermens dan. Zat minutenlang blootlijfs een luchtgitaarsolo te spelen onder infuus van zijn iPod.

Utrecht - Air guitar player

Bij momenten werd het zo psychedelisch dat de politie te fiets toch even een kijkje kwam nemen. Om uiteindelijk te concluderen dat de betreffende fantoommuzikant redelijk wagge was, doch geheel vrij van subversieve bedoelingen.

Utrecht - Air guitar player

De obligatoire coffeeshop was uiteraard ook in het straatbeeld aanwezig.

Utrecht

En de rest ziet u in de slideshow:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.