De tijd van toen

De rector van de K.U.Leuven kreeg minder leuk nieuws te horen van de week: zijn mandaat wordt na evaluatie niet verlegd. Veto – het studentenblad waar ik zelf ooit nog teveel tijd in heb gestoken – bracht daarover een extra nummer uit. Daarin nog twee foto’s die ik trok tijdens de opening van het academiejaar 2006. Het vroege opstaan op die bewuste 25 september was dus toch nog ergens goed voor.

Die snoodaards van Veto hadden mij trouwens om 5u in de morgen proberen bellen om die foto’s te krijgen. Hun mama’s moesten het weten. Maar ik zet mijn telefoon uit voor het slapengaan, dus die vlieger ging niet op. Het zal hen leren eerst in het archief te kijken alvorens mijn levensverwachting te verkorten.

Hier nog een paar beelden die conform het onderwerp uit mijn schijf gefilterd werden.

Opening academiejaar 2006

Marc Vervenne

Marc Vervenne

2 gedachten over “De tijd van toen”

  1. Als we het in verhouding stellen tot de tijd die men in het studeren zelf steekt, is “teveel” wel mogelijk. Maar Veto is de universiteit van het leven, nietwaar? 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.