In de broek

Have no fears, I’m still alives.

De Druivenfeesten geven het ritme van mijn dagen aan. Gisteren Will Tura. Enorm. Geen foto’s genomen, gewoon genoten.

Ene leuke anekdote uit de druivenkoers, die vandaag plaatsgreep. Gezeten in de VIP-tent (“ik ben van de pers”, u kent dat wel), maakte ik kennis met een dame die de gratis Ricard had ontdekt. Bij elke passage van de dienster bediende ze zich van een glas. Bij wijlen stond ze zo met een glas in elke hand de volksmond te vertegenwoordigen.

Toen ze bij de aankomst van de renners met de rug naar ons gekeerd stond, bleken wij uit te kijken op een bevuilde broek. Het zal wel van de spanning geweest zijn.

Mijn en andere hun werk rond de feesten is inmiddels al vijf dagen hier te bekijken.

2 gedachten over “In de broek”

  1. beste journalist,

    schrijf maar een stukje ‘in de rand’ over de druivenfeesten en de bevindingen van mijzelf en dikke neddie gisterenavond omstreeks de driejen. wat die juist waren weet ik niet meer, maar ze zaten er alvast BOENK op. denk ik

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.