The Tellers

The Tellers

Het was de heer Horskaer die mijn trendwatching departement enkele maanden geleden op de hoogte stelde van het bestaan van The Tellers. Een groepje van beneden de taalgrens, wat in onze streek doorgaans de achterdocht aanwakkert als de haardroger onze barbecues. Maar zie, op de Leegheidfeesten persten hunne klanken de laatste communautaire zurigheid uit onze bittere lijven. Geïmporteerde vrolijkheid… très funny kwa!

Het nummer dat heer Horskaer destijds aanbracht ter staving van zijn advies, was getiteld “He gets high”.  Hieronder te beluisteren, inclusief aanstekelijke harmonicadeun. Met dank aan deezer.com. De rest van de cd is daar overigens integraal te beluisteren.

En dan nu foto’s:

The Tellers

The Tellers

The Tellers

The Tellers

The Tellers

The Tellers

The Tellers

The Tellers

The Tellers

The Tellers

The Tellers

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.