Ontrouw

Het kon niet blijven duren. De vlijmscherpe prijzen waar nu al generaties Belgische telecomconsumenten hun profijt aan doen, houden niet stand. Belgacom – de immer onwankelbare prijsbreker in de hyperconcurrentiële markt – ziet zich genoodzaakt zijn tarieven op te trekken.

En daar moet gij, verwende telefonist, niet over zagen. Gij moet blij zijn. Blij dat de stijging procentueel minder bedraagt dan de inflatie!

Helaas kan ik sinds kort niet meer bijdragen tot de over te boeken winst van dit gidsbedrijf. Voor geen 50 euro ben ik dezer dagen gesteld bij Dommel. Daardoor geen Belgacomabonnement meer, wel internet zonder downloadbeperkingen en gratis bellen de ganse dag door, zonder onverklaarbaar onderscheid tussen piek- en daluren.

Uiteraard voel ik mij nog altijd schuldig voor dit verraad. Want zie, door mijn ontrouw moet men drie weken later de overige klanten weer enkele aalmoezen per gesprek meer vragen. Doch ik reken op mijn medeburgers dat zij dit zonder pruillip zullen doen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.