Vas ton corridor

Mensen, we gaan het zelf moeten doen. Het ziet er immers steeds minder naar uit dat de politiek nog maar een millimeter zal naderen tot iets wat op een oplossing lijkt voor de communautaire problemen.

Daarom vraag ik mij niet af wat mijn land voor mij kan doen, maar wat ik voor mijn land kan doen. Het gaat in feite allemaal om de corridor, als ik het nog goed kan volgen. Aldoende heb ik mij aan het Google Mappen gezet en mogelijke oplossingen neergeprikt om de Brusselse enclave vanuit het Franstalige landsgedeelte bereikbaar te maken, daarbij checkpoints, kliklijnen en verplichte taaltesten ontwijkende.


Grotere kaart weergeven

Vooralsnog staan er slechts twee opties afgebeeld. Een corridor over land langs een stuk Zoniënwoud in Sint-Genesius-Rode, u inmiddels bekend via de media, en een luchtcorridor tussen Charleroi en Zaventem.

Elke constructieve sterveling kan vrij toevoegingen doen aan deze kaart (mits ingelogd met de google account). Ik zou zo zeggen, vas ton corridor! Wij zullen, wat zeg ik, wij moeten tot een bevredigende , dan wel tot een aardig na te vertellen oplossing komen. “Samen werkt”, weet u nog?

2 gedachten over “Vas ton corridor”

  1. Je vergeet de rondhangende knokploegen van Herr Keulen die ervoor zorgen dat de goede burgers meewerken! U weet het immers: Feind hört mit!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.