Historische momenten

Morgen begint de FAO-top in Rome waar de voedselcrisis besproken wordt. Er dook zopas een videoboodschap op met een plechtige oproep van een voormalig Russisch staatsman (aan u om te raden wie het is). Lang leve de rechtenvrije archiefbeelden.

Vandaag stond er trouwens nog een interview in De Morgen met Olivier De Schutter, Belg en VN-rapporteur voor het recht op voedsel. Interessante lectuur en eigenlijk boenk ons gedacht. Dat gedacht is nu ook nog eens samengebald in een MO*-paper. In feite is dat verplichte stof. Overhoring volgt.

Een gedachte over “Historische momenten”

  1. als we een tip mogen geven, hij durfde wel eens een zelfgemaakt bommetje gooien aldus de legende. Vraag me eigelijk wel nog altijd af wat de man echt zegt, iemand die Russisch kan ?
    welgegroet
    koen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.