Gierig

Jaja, ’t gaat al veel beter met de knie. Eigenlijk herstelt het veel rapper dan de vorige keer. Maar in een nabije toekomst zullen we het toch eens doorpraten met een arts. Goed?

Iets anders: ik wil een extra CompactFlash kaart kopen voor mijn apparaat. Die 2GB wordt gewoon te krap als ik niet op tijd foto’s kan overzetten.

Maar dan kijk ik zo eens rond in de winkels en dan vind ik die CompactFlash kaarten toch nog aan de dure kant. Akkoord, ik ben gierig in die dingen, maar als ik vergelijkbare SD-kaarten zie… Daar zouden ze u begod bijna voor betalen om er vanaf te geraken. Bij Pixmania kost deze kaart bijvoorbeeld 29 euro. In SD-versie is dat 16 euro.

Een groot complot zal er wel niet achter zitten. Eerder de ongenadige wetten van vraag en aanbod. Of kijk ik gewoon op de verkeerde plaatsen?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.