Ogen

Als Steve McCurry hier de cover van National Geographic Magazine mee haalde en er waarschijnlijk nog een paar awards aan overhield, dan zie ik niet in waarom ik dat succes niet kan overdoen. Bij deze:

Finn

Pakkend, toch? Hoe die ogen de levenspijn uitschreeuwen en het verhaal vertellen van een bestaan gedrenkt in tegenslag en uitzichtloze ellende. De jury zal pretty impressed zijn, zo staat nu wel vast.

Een gedachte over “Ogen”

  1. Zeker pakkend zo met die ogen. Maar ik vind het toch zeker wel een hele andere indruk op mij geven die tweede foto. Daarbij is die van jou ook erg clean, dus niet echt een juiste vergelijking denk ik zelf. Maar dat weet jij ook wel dus dan valt het weer mee. Ik hoop wel voor je dat je er heel erg veel prijzen mee gaat winnen 😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.