Hulu

Aha! Het gebeurt niet te vaak dat den Amerikaan mij nog weet te verblijden met een initiatief van zijnentwege. Doch de voorbije dagen spoort Hulu.com mijn begerige tv-hart aan tot een tempoversnelling.

Heelder films of series online bekijken in een fatsoenlijke kwaliteit… De schone kanten van ’t Internet, ook al doen ze geen goed aan de datalimiet. Persoonlijk gaat er bij mij voor het slapengaan altijd wel een aflevering King of the Hill in. Het moet niet altijd South Park zijn. Al smaken de recentste Simpsons-afleveringen natuurlijk ook best.

Om de zoveel tijd wordt de chronologie onderbroken door 15 seconden reclame. Niet storend, maar wel compleet ontoereikend voor een sanitaire stop. Gelukkig biedt de pauzeknop soelaas voor dit ongemak.

Het enige nadeel aan Hulu.com is dat het vooralsnog enkel vanuit de VS te bekijken is. (Tenzij men natuurlijk HotspotShield installeert, maar dat wil ik niet luidop gezegd hebben.)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.