Telenet drukt op de (verkeerde) knop

Telenet drukt op de knop, maar iemand was hen voor met een vals persbericht dat de Tijd haalde. Zo moeilijk is dat dus om in de krant te komen. Checken en dubbelchecken, of hoe zeggen ze dat ook alweer onder journalisten? Bij Telenet moesten ze daarop al een tipje van hun enigma prijsgeven:

De snelheden van de meeste Telenet-abonnementen worden vanaf 14 december verdubbeld. Dat meldt de Mechelse kabelprovider in een officieel persbericht. Het bedrijf voelde zich genoodzaakt om het nieuws vroeger te melden dan gepland, want een vals bericht in de media gooide roet in het eten. De reden voor de aanpassing is dat surfers vandaag meer gebruikmaken van videostreaming, muziekdiensten en andere toepassingen die een hogere snelheid vereisen. (zdnet)

Spijtig, het vals bericht gaf nochtans beter nieuws: afschaffing van de datalimieten. Maar niet geklaagd, want met de verhoogde snelheden kunnen de Telenetklanten reeds na een halve dag over hun limiet zitten. Concurrentie schaakmat, moeten de marketingwonderen bij Telenet gedacht hebben.

Als niet-Telenetklant ben ik nu al jaloers op de wel-Telenetklanten die dankzij hun hogere uploadsnelheid van nooit geziene videostreaming gaan kunnen genieten. Uploaden dat je daarvoor moet doen, man!

Benieuwd wat de tegenzet van Belgacom gaat zijn. Ik zet mijn geld in op de verdubbeling van het aantal lichtjes op de modem, om nog sfeervoller dan ooit over het net te sjezen. Poets wederom poets…

Ter info: Dommel heeft voor 35 euro een ongelimiteerd abonnement.

2 gedachten over “Telenet drukt op de (verkeerde) knop”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.