Straling

Deze week in Humo: een alarmerend artikel over hoe schadelijk al die straling van gsm’s, WiFi’s, Wimaxen, UMTS’en, Bluetooths und so weiter wel is. En vooral: hoe de overheid de schadelijke gevolgen ervan (een tumor hier en daar, slapeloosheid, prikkelbaarheid,..) verzwijgt of stelselmatig minimaliseert. Zal ik u zeggen wat het is?

Een groot complot! Die overheid is niet dom. Die zien ook wel die pensioenberg vervaarlijk overhellen. En die zien dan als enige uitweg: beknibbelen op de levensverwachting van de babyboomers door ze massaal te bestralen.

Neen, ik heb daar natuurlijk geen bewijzen van. En de vraag stelt zich dan natuurlijk waarom het boze staatsapparaat ook weerloze kindertjes en toekomstig werkvolk het vel van de botten radieert. Ik geef toe, ik heb daar allemaal nog geen antwoorden op. Maar iemand moet het signaal geven!

Alstublieft. Nu schuif ik de laptop langs de kant want mijn humeurige prikkelbaarheid in combinatie met stomende vapeurs begint zich in zorgwekkende gedaanten te manifesteren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.