MONDOh wint Be Fair Award

MONDOh groeide uit een project van Vredeseilanden. Het merk wil met zijn producten een brug slaan tussen Noord en Zuid, met ingrediënten van Belgische bioboeren en ingrediënten van bioboeren in het Zuiden. Ingrediënten die in onze contreien geproduceerd kunnen worden, worden ook lokaal aangekocht.

Ja howma! We vallen in de prijzen.

Voor dat project heb ik trouwens nog wat werk verzet op websitematig gebied. Ik heb die in elkaar mogen steken, om precies te zijn (technisch dan, het grafische was gelukkig al gedaan). Bij partners heeft mijn polyvalente ik ook voor de tekst en de foto’s gezorgd.

Mijn persoonlijke favoriet zijn de koekjes. Dat is zo een soort waarvan men blijft eten, ook al vraagt de maag van te stoppen. Voorlopig nog alleen maar via Bioplanet te verkrijgen…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.