Iets vies

Draait deze dame met de wijzers mee of juist tegen de wijzers? Naar het schijnt zit het zo: als ze met de wijzers mee draait, dan gebruik je je rechter hersenhelft beduidend meer dan je linkerhelft. En vice versa, evidemment.

Dancer - Hersenhelften

Bij mij draait ze met de wijzers mee. Maar als ik mij focus op de voet van mijn scherm, dan draait ze in mijn ooghoek heimelijk naar links. Dat betekent waarschijnlijk dat mijn hersenhelften elkaar tegenwerken en er met mij bijgevolg geen land te bezeilen valt.

(Via andhi)

6 gedachten over “Iets vies”

  1. Hé, dees is freaky: ik zie die met de wijzers meedraaien, maar als ik mij concentreer, kan ik die ook in de andere richting zien draaien, what the hell?!

  2. En als ge naar beneden scrollt, zodat ge enkel haar voet kunt zien, lijkt ze dubbel zo snel te draaien! Wat een rare madam! Bij mij wisselt ze nogal vaak van draairichting, er is iets mis in mijn hoofd, denk ik.

  3. amai, ik krijg ze maar niet tegenwijzerszin gedraaid. hoe hard ik me ook concentreer.
    Mss heb ik men hersenen een beetje te veel gebruikt vandaag…

  4. oei oei , als ik wegkijk van mijn scherm veranderd ze gewoon van richting als ik er daarna terug naar kijk. Ik denk dat er in mijn hoofd ook wel iets mis is.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.