Bastaards!

Dear FreeHostia Customer,Our routine review of the hosting network resource usage showed that there hasn’t been any activity on your free hosting account with username jelgoo for more than 30 days.

According to section 10.b. of our Terms of Service, that you have agreed to obey, your hosting account will be deleted, in order to free resources for other customers. The deletion will be performed on Wednesday, October 10th.

In order to keep your hosting account active, you must switch to any of the paid hosting plans (Value, Advanced or Xtra) that are advertised on our website http://www.freehostia.com/. You can upgrade your plan from the Change Plan section that is available in the web hosting Control Panel of your account.

Deze site? Inactief? Waar halen ze het. Enfin, er valt met die mannen niet te discussiëren, dus ben ik maar tussentijds verkast naar byethost. Omdat dat toch maar traag gaat, zal ik eens kijken voor een betalende host. Voor 10 euro per jaar moet ik mij iets degelijk kunnen scheefslagen. Vrees dus niet als de boel hier even platgaat…

Een gedachte over “Bastaards!”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.