Hable con ella

Op algemeen aanraden heb ik naar Hable con ella gekeken op Canvas. De schoonheid van deze prent is echter grotendeels aan mij voorbij gegaan, vrees ik. Een Spaanse film volgen én ondertussen bezeten tokkelen op de laptop leidt tot verdeelde concentratie. Voor het volgen van de doorsnee Schwarzenegger-vertoning is dat nochtans geen enkel probleem. Anders gesteld: de film van vanavond was van een te hoog cultureel niveau om tijdens de werkweek te consumeren. De muziek op de achtergrond was dan weer wel bijzonder rustgevend.

In ’t vervolg dus enkel filmpjes met een duidelijk lineair en voorspelbaar scenario, waarbij de goeie – met geheide zekerheid nen Amerikaander – altijd wint . Kwestie dat ik kan volgen en niet gedemotiveerd raak…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.