Evoluties

Evolutie

Gespot in de Walloonse ardennen: een Hollander die lacht met de vooruitgang van onze regeringsonderhandelingen. Onnodig schofferend en volstrekt onaanvaardbaar. In een Belgische samenwerking hebben we die wagen in het nabijgelegen kanaal geduwd. Grapje. Een ingedeukte portier en een verbrijzelde voorruit volstonden. Eveneens: grapje. Het houdt niet op.

Enfin, van sterke verhalen gesproken… daarvoor kunt u ook terecht bij collega Horskaer. De man is schijnbaar weten te infiltreren in een of ander overheidsgerelateerd debacle, om er een meerdelige typologie van de ambtenaar te maken. Bijzonder diepgaand, verzeker ik u als gehonoreerd licentiaat. Nog een methodologisch voorafje en dat is klaar voor Science!

2 gedachten over “Evoluties”

  1. Het is hier fantastisch!
    ook hier zijn al mijn collega’s karikaturen van zichzelf. Ik trek dat blijkbaar aan!

    Onzen baas is een beetje ne gillette-de-la-tourette meets aspergersyndroom m?t antwerps accent en voorkeur voor vlaamsche schlagers!

    Great!

  2. Ik em vandaag in Brussel ene over ’t straat zien lopen die gilles de la tourette had….’t is ni schoon en ik zou het ni mogen zeggen, maar…bekan in mijn broek gekakt van ’t lachen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.