Performance and Reliability pack

Microsoft heeft twee omvangrijke patch-pakketten vrijgegeven aan testers van Windows Vista. De oplapmiddelen moeten een lijst problemen oplossen op het gebied van prestaties, stabiliteit en compatibiliteit. Het ‘938979 Vista Performance and Reliability Pack’ moet de prestaties van Vista verbeteren bij enkele scenario’s, zoals bij het kopiëren of verplaatsen van grote bestanden en folders, en bij het ontwaken uit de sluimerstand. (Tweakers.net)

Verwacht ik echt teveel als ik zeg dat na twintig jaar Windows het wel eens mooi zou zijn als dat besturingssysteem het kopi?ren en verplaatsen van bestanden aan een fatsoenlijke snelheid kan afhandelen? ’t Is niet dat ze het al die tijd gratis hebben weggegeven…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.