Als een dief in de nacht

De inwoners van Bree zijn boos op hun lieveling Kim. ‘Schandalig’, was gisteren het meest gehoorde woord op de wekelijkse markt in Bree. ‘Wij hebben een ster van haar gemaakt’, zegt N.K. met van verontwaardiging bevende stem. ‘De supporters hebben haar naar de top geschreeuwd. En dan doet ze zoiets. Trouwen als een dief in de nacht. (De Standaard 14/07/07)

Een van verontwaardiging bevende stem! Ik lees dat toch goed? En niet omdat zijn zoon of dochter net terminaal verklaard is, maar wel omdat hij de voyeur niet mag uithangen. Daar breekt mijn klomp toch wel een heel klein beetje van.

Mijn beste, het is niet omdat de plastisch chirurg uw vrouw gemaakt heeft tot wat ze is, dat ge automatisch uitgenodigd zijt op zijn trouwfeest. Om maar een voorbeeld toe te voegen aan mijn gallerij van manke vergelijkingen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.