Verbondenheid

Zoals reeds vermeld, heb ik mij vorig weekend zeer volks gedragen door enkele uren van mijn weekend-tijd te spenderen op het vertierlijke dorpsevenement Tropiscala. Afgezien van de marginalitis die doorgaans voor het grijpen ligt op dit soort happenings, ben ik daar ook in communicatie getreden met loyale opvolgers van deze blog.

Contact met de mensen, daar draait het om. Die menselijke warmte en dat onkwantificeerbare gevoel van verbondenheid: dat staat geen prijs op. Ja, samen werkt!

Anacronic

Genoeg gewauweld. Een eerste serie foto’s van een nobel groepje genaamd Anacronic, heb ik reeds online gezwierd. Foto’s van Mint en Gruppo Sportivo (jawel!) volgen de komende dagen.

2 gedachten over “Verbondenheid”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.