De ultieme vermageringstip

Nu de barbecues zich in sneltempo opvolgen, loert het gevaar wel eens om de hoek dat u zich overeet. Gulzigheid is des mensen, kan bij momenten zeer verlossend zijn en motilium is al te gemakkelijk in gebruik. Toch is aanmatiging een na te streven deugd.

Hoe dan wel? Ga gewoon zelf achter het vuur staan als bakkende instantie en verzamel een 50-tal hongerigen op een afgesproken plek. U heeft dan altijd iets om handen, hoegenaamd geen tijd om zelf voedsel te consumeren en bovendien staat uw maag er gewoon niet naar door de verhoogde CO2-opname in uw zielenkerker.

Een tweede tip krijgt u er zo bij: gebruik geen hout van wijnstokken als ersatz voor houtskool. Het vliegt erdoor en brengt vooral rook voort met een penetrante geur die zich zelfs na twee intensieve wasbeurten niet uit de poriën laat verdrijven. Dat geeft u dan weer tijd om even rustig op uzelf te zijn, want door de geurlijke wasem die u met zich meedraagt, zijn anderen minder geneigd ander dan telefonisch contact met u te leggen.

Zeg niet dat ik het niet gezegd heb.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.