Vetzakkerij

Sommigen onder u zijn echte vetzakskes, zo leren de google analytics-statistieken.

Blijkbaar komt er hier veel gegadigden over de virtuele vloer die aan de slag gingen met de zoektermen “pim symoens” in combinatie met de begrippen naakt, kont, penis en broek.

Anderen spoelen hier dan weer aan door het wereld wijde web af te speuren naar de termen “acn? op het achterwerk” of “puisten op de penis” . Ik geloof graag dat dit niet te onderschatten ongemakken zijn, maar helaas kan jasperwiet.be deze zoekende medemensen geen sluitende antwoorden bieden. Excuses daarvoor. Ik heb een vermoeden dat deze post over de onvergetelijke passage van eerder vermeld idool op de druivenfeesten wel eens iets te maken kan hebben met deze merkwaardige vaststellingen.

Nog anderen zijn blijkbaar verwoed op zoek naar de “striptease van de dag”. In weggestoken, schimmige fotoarchieven bestaan er misschien wel beelden van mezelf terwijl ik aan deze gesofisticeerde vorm van lichaamsontbloting gestalte geef, maar ik prijs mij gelukkig dat pers en publiek daar nog geen bekijks van kregen.

Slechts ??n zoekende enkeling weet daarentegen als geen ander de baseline van deze website te vatten in de kernwoorden “blog” en “nutteloos”. Wel, dat is er boenk op!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.