Wok Dynasty

Gisteren gaan dineren in de Wok Dynasty te Heverlee. All you can eat en dus een bijhoorlijke ontwrichting van het reguliere metabolisme.

13 uur na de laatste hap heb ik nu eindelijk mijn afwerkte darmproduct kunnen lozen. Men zegt altijd dat mannen niet weten wat het is om zwanger te zijn en te bevallen, maar ik durf te stellen dat de sensatie van de laatste uren en het excretieve hoogtepunt zonet in het kleinste kamertje, zeker als referentiepunt kunnen gelden.

Ik beloof dat ik in de toekomst minder open zal communiceren over dit soort ongemakken.

2 gedachten over “Wok Dynasty”

  1. Ongemakken? Dan stel ik mij de diepgaande -maar liefst toch niet t? diepgravende, want in dergelijke materie wil ik niet graven- vraag welke sarcast ooit bedacht dat kleinste kamertje “’t gemak” te noemen. Als je enig idee hebt, vergeet er dan vooral niet zonder g?ne over te communiceren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.