Beter kijken

Als u ooit van plan was om een verkeerde bus te nemen, dan heb ik volgend advies: doe het NIET. Ik herhaal: NIET. Het verschil tussen bus 317 en bus 395 mag misschien futiel lijken, qua bestemming is het dat allerminst. U passeert overal in de buurt waar u wilt zijn, maar er daadwerkelijk aankomen doet u niet.

Zo, dat was weer bijzonder therapeutisch. Niet dat zoiets mij zou overkomen natuurlijk. Laat staan twee keer.

Een gedachte over “Beter kijken”

  1. hihihihi, verschrikkelijk….
    Het voordeel van Geen buzzypas te hebben, je moet zeggen waar je heen wil, en als de bus er niet naartoe gaat, zou ik denke dat die chauffeur zo vriendeljk zou zijn om mij dat te melden…. Maar dat valt ook te betwijfelen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.