Bellen bellen bellen! Niet nadenken!

De belspelletjes die lege momenten opvullen bij de commercie?le zenders zijn u ongetwijfeld gekend. Ze bieden vertier aan wie op nachtelijke uren de slaap niet kan vatten, of aan wie overdag niet van maatschappelijk nut kan of wenst te zijn.

Hoewel de wetten van het kansrekenen op zich de winstkansen bij dit soort spelletjes al minimaliseren, hebben de bellers volgens de makers blijkbaar n?g teveel kans om te winnen. En dus wordt duchtig gefraudeerd. Het mooie is dat ze zelfs de moeite niet doen om het te verbergen. Ze moeten er echt wel van overtuigd zijn dat hun spelers inmense dommekloten zijn.

Om deze wanpraktijken aan te kaak te stellen, richtten enkele wakkere burgers deze site op. Het laatste flagrante voorbeeld van bedrog, is hier te zien.

(Via: Sponzen Ridder, die zo vriendelijk was enkele frapante gevallen op een rijtje te zetten.)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.