Eerste klas reizen, tweede klas betalen

Wat een eenvoudige sterveling allemaal niet te weten komt door rond te waren in een omgeving met een hoge concentratie aan bezwangerde vrouwen. Blijkbaar mogen vrouwen voorzien van foetus, in eerste klas met de trein reizen voor de prijs van tweede klas. Dat schept perspectieven voor een derderangsoplichter.

Voortaan zal ik dus tijdens mijn occasionele treinreizen ongevraagd het gezelschap van de zwangere andersseksige reizigers opzoeken in de eersteklascoup?s. Want wie wil zijn derri?re per slot van rekening niet eens neerploffen in het pluche van een van de laaste restanten der Egyptische piramidesamenleving?

Om mjin act als geloofwaardige vader te stutten met de nodige credibiliteit, maken pampers, babypoeder, vitabis en een arsenaal papflessen vanaf heden deel uit van mijn standaarduitrusting. Om verraad vanwege mijn blij verraste reispartner te voorkomen, verfijn ik mijn doelgroep tot dames van vreemde origine die geen van de gangbare talen in Belgi? machtig zijn en die niet in het gezelschap van de foetale verwekker verkeren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.