Boesjeemie

Deze week in Veto: een interview met de veelgeprezen Dirk Swartenbroekx, ofte Buscemi. Naar het schijnt heeft de man een nieuwe plaat uit en dat is dezer dage voldoende reden om de achterpagina van een studentenblad te sieren.

De toedracht van deze post is vanzelfsprekend niet 100% charitatief. U durfde misschien reeds bevroeden dat ik wel eens de fotografie zou kunnen verzorgd hebben bij dat interview. In dat geval mag u zich op de borst(en) kloppen.

Buscemi

Nu u uw gelijk heeft gehaald, wens ik toch nog even uit te wijden over de tot stand koming van deze zwart-witte pixelconfiguraties. Wij zijn daarvoor immers naar Hasselt getrokken. Dat is een stad in de Limburg, die sinds kort een betere bereikbaarheid kent met de trein, met dank aan “den bocht”. Niettemin verlaat 90% van de reizigers veiligheidshalve het treinstel ter hoogte van Diest, het laatste tussenstation alvorens men de Brabantse beschaving verlaat.

Aldaar aangekomen maakten wij onze opwachting aan het caf? in het station, dat niet geheel toevallig “Het Stationsbuffet” was gedoopt. Het betrof een rustiek, bruin caf?, dat fotografisch helaas niet over grote potenties beschikte. Ik heb er het beste van proberen maken, ook al kreeg ik daartoe slechts 15 shots de kans. Het onderwerp vond het dan wel geweest. En gedwee als ik ben, heb ik het fotograferen dan ook gelaten.

Dirk wilde ook nog verifi?ren of het op publiceren staande beeldmateriaal wel deugdelijk was. Zelf koos hij deze foto om te publiceren bij het artikel, wat dan ook gebeurde.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.