The Player

Ontsla eens 4000 werknemers en doe dezelfde dag een grootscheeps promo-event met studenten als doelpubliek. Niet iedereen zal overtuigd zijn van de effectiviteit van deze marketingzet, maar bij VW gaat de show immer voor. Ondanks die bittere toets,  was de VW Campustour vorige dinsdag toch een bijzonder geslaagde avond, en dat was voornamelijk te danken aan de onnavolgbare Daan.

Daan

Veto voelde de man de dag ervoor uitvoerig aan de tand over leven en werk, en ik mocht de dag zelf nog eens opdraven om de fotografie te verzorgen. Die Daan is trouwens een dankbaar en fotogeniek onderwerp: strak pak, hippe zonnebril, vettig haar in Dolf-snit en een geslaagde mimiek tijdens de nummers. Miauw!

Mijn bijzondere dank gaat nog uit naar de meneer die zo vriendelijk was zijn Canon 350d uit te lenen. Zoals u misschien al wist,  wacht mijn apparatuur nog steeds op een hopelijk kosteloze herstelling in een Nederlandse fabriekshal.

Liefhebbers kunnen de inzichten van Daan nog eens gratis en voor niets nalezen. De rest van de foto’s zijn hier terug te vinden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.