Bartje op het bal

Afgelopen zaterdagavond bevond ik mij temidden van het feestgedruis van het bal van de burgemeester (ik zoek nog voort naar een formulering van deze zin met minder “vannen”). Die burgemeester heet simpelweg Patrick en was zo vriendelijk geweest om zichzelf uit te nodigen op zijn eigen bal. Zijn tenue bestond onveranderlijk uit een veston met daaronder een t-shirt (of was het een “onderlijfke”, zoals zijn politieke antagonist P. Dewinter wel eens beweert).

De sfeer was goed. Nooit zag ik in heel mijn leven zoveel BV’s op en naast een podium. E?n van die bekenden was Bart Peeters, die er op hyperkinetische wijze een gewaardeerde muzikale passage maakte. En dat schreeuwt om een foto, niet?

Bart Peeters

AlbumSlideshow

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.