Gelukkig

Een gelukzalig gevoel heeft zich meester gemaakt van mijn gemoedstoestand. Daar zijn twee- tot meerledige oorzaken van.

Ten eerste kreeg ik volgend bericht van onze aller alma mater:

Beste student,

Prof. M. heeft u uitzonderlijk toelating gegeven om laattijdig in te schrijven voor de derde examenperiode. U bent dus ingeschreven om uw verhandeling te verdedigen in september.

In de loop van volgende week kan u op internet de definitieve uurregeling terugvinden van de verdedigingen.

Vriendelijke groeten

Mijn smeekbede in de vorm van een speciaal verzoek (vanzelfsprekend middels een papieren formulier) is dus aanhoord;

Ten tweede heb ik gisterenavond mijn maagruimte rijkelijk volgestouwd met voedsel uit de VIP-bar van de Druivenfeesten. Nu kunt u denken: “is dat niet wat elitair, zo een VIP-etablissement?” Maar laat mij u even prompt geruststellen: nergens loopt er ordinairder volk rond dan in VIP-aangelegenheden. Wel kan ik meegeven dat ik daar de ruimte gedeeld heb met Reggi van Milc Inc. Maakt u nu zelf maar uit of dat iets is om fier te zijn. Een schoonheidsprijs zal onze vriend met redelijke waarschijnlijkheid nooit winnen.

Een gedachte over “Gelukkig”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.