Gelukkig

Een gelukzalig gevoel heeft zich meester gemaakt van mijn gemoedstoestand. Daar zijn twee- tot meerledige oorzaken van.

Ten eerste kreeg ik volgend bericht van onze aller alma mater:

Beste student,

Prof. M. heeft u uitzonderlijk toelating gegeven om laattijdig in te schrijven voor de derde examenperiode. U bent dus ingeschreven om uw verhandeling te verdedigen in september.

In de loop van volgende week kan u op internet de definitieve uurregeling terugvinden van de verdedigingen.

Vriendelijke groeten

Mijn smeekbede in de vorm van een speciaal verzoek (vanzelfsprekend middels een papieren formulier) is dus aanhoord;

Ten tweede heb ik gisterenavond mijn maagruimte rijkelijk volgestouwd met voedsel uit de VIP-bar van de Druivenfeesten. Nu kunt u denken: “is dat niet wat elitair, zo een VIP-etablissement?” Maar laat mij u even prompt geruststellen: nergens loopt er ordinairder volk rond dan in VIP-aangelegenheden. Wel kan ik meegeven dat ik daar de ruimte gedeeld heb met Reggi van Milc Inc. Maakt u nu zelf maar uit of dat iets is om fier te zijn. Een schoonheidsprijs zal onze vriend met redelijke waarschijnlijkheid nooit winnen.

One thought on “Gelukkig”

Geef een reactie